indicators won t work on left side

User avatar
canaletto5
Posts: 3713
Joined: Tue Jul 23, 2013 8:43 pm
Location: Derbyshire

Re: indicators won t work on left side

Postby canaletto5 » Tue Feb 13, 2018 4:24 pm

quark77 wrote:new motoblatt , just fitted a cheap two pin flasher , rt side still works and on left they still don t work but the neutral light and headlamp slowly flash !!
Hmm. There is a dark blue wire that has an in line connection to the neutral switch, and a light blue wire that has an in line connection to the indicator relay. Check they are the right way around.

User avatar
Alan H
Posts: 7976
Joined: Fri Aug 05, 2011 6:38 am
Location: Wombwell, Republic of South Yorkshire

Re: indicators won t work on left side

Postby Alan H » Tue Feb 13, 2018 4:33 pm

Dirty connection on the bulb or old bulb. Check the bulbholder/bulb and see if either are dirty/discoloured. What test do you get through the switch?
Hopefully it'll be traced if it was a signed for parcel/envelope. I don't think M. Mouse is used any more. :roll:
Proof that four strokes are over complicated

Kettletimes3
Posts: 1394
Joined: Thu May 03, 2012 12:58 am
Location: Sunny Wales

Re: indicators won t work on left side

Postby Kettletimes3 » Tue Feb 13, 2018 4:59 pm

Alan H wrote:Dirty connection on the bulb or old bulb. Check the bulbholder/bulb and see if either are dirty/discoloured. What test do you get through the switch?
Hopefully it'll be traced if it was a signed for parcel/envelope. I don't think M. Mouse is used any more. :roll:


if I switch connections from right to left , bulbs on left then work perfectly but fault moves to right

senicoli
Posts: 188
Joined: Wed Sep 13, 2017 7:26 pm
Location: knottingley west yorks

Re: indicators won t work on left side

Postby senicoli » Tue Feb 13, 2018 5:39 pm

might sound stupid I had same problem on a gt250 tried everything on closer inspection previous owner had fitted new indicator units that had 6 volt bulbs in put new 12 volts in new flasher unit off she went flashing like an old man in a dirty raincoat ;) :) colin

User avatar
Alan H
Posts: 7976
Joined: Fri Aug 05, 2011 6:38 am
Location: Wombwell, Republic of South Yorkshire

Re: indicators won t work on left side

Postby Alan H » Tue Feb 13, 2018 6:35 pm

Kettletimes3 wrote:
Alan H wrote:Dirty connection on the bulb or old bulb. Check the bulbholder/bulb and see if either are dirty/discoloured. What test do you get through the switch?
Hopefully it'll be traced if it was a signed for parcel/envelope. I don't think M. Mouse is used any more. :roll:


if I switch connections from right to left , bulbs on left then work perfectly but fault moves to right


You got the same problem on your bike? :lol:

led bulb in the dash panel for repeater? That would make 3 bulbs 1 side and 2 bulbs t'other in effect.
Or summat else entirely.............
Proof that four strokes are over complicated

quark77
Posts: 287
Joined: Tue Sep 26, 2017 10:27 pm

Re: indicators won t work on left side

Postby quark77 » Tue Feb 13, 2018 8:17 pm

cheers for the input guys , taken on board and will make further checks tomorrow !

Kettletimes3
Posts: 1394
Joined: Thu May 03, 2012 12:58 am
Location: Sunny Wales

Re: indicators won t work on left side

Postby Kettletimes3 » Tue Feb 13, 2018 10:29 pm

Alan H wrote:
Kettletimes3 wrote:
Alan H wrote:Dirty connection on the bulb or old bulb. Check the bulbholder/bulb and see if either are dirty/discoloured. What test do you get through the switch?
Hopefully it'll be traced if it was a signed for parcel/envelope. I don't think M. Mouse is used any more. :roll:


if I switch connections from right to left , bulbs on left then work perfectly but fault moves to right


You got the same problem on your bike? :lol:

led bulb in the dash panel for repeater? That would make 3 bulbs 1 side and 2 bulbs t'other in effect.
Or summat else entirely.............


All my Bulbs are in the garden,It's a bit to cold for them to show. :lol:

User avatar
canaletto5
Posts: 3713
Joined: Tue Jul 23, 2013 8:43 pm
Location: Derbyshire

Re: indicators won t work on left side

Postby canaletto5 » Tue Feb 13, 2018 10:52 pm

canaletto5 wrote:
quark77 wrote:new motoblatt , just fitted a cheap two pin flasher , rt side still works and on left they still don t work but the neutral light and headlamp slowly flash !!
Hmm. There is a dark blue wire that has an in line connection to the neutral switch, and a light blue wire that has an in line connection to the indicator relay. Check they are the right way around.
This is at the end of the loom near the relay, not in the headlamp

quark77
Posts: 287
Joined: Tue Sep 26, 2017 10:27 pm

Re: indicators won t work on left side

Postby quark77 » Wed Feb 14, 2018 3:17 pm

checked that all as it should be , waiting for switch and the moment of truth !!

User avatar
canaletto5
Posts: 3713
Joined: Tue Jul 23, 2013 8:43 pm
Location: Derbyshire

Re: indicators won t work on left side

Postby canaletto5 » Wed Feb 14, 2018 10:23 pm

quark77 wrote:new motoblatt , just fitted a cheap two pin flasher , rt side still works and on left they still don t work but the neutral light and headlamp slowly flash !!
It is possible that you have the indicator and neutral bulb holders swapped about in your clock unit. Just check. The neutral bulb holder has dark blue and orange wires. the indicator bulb holder has a light green and a black wire.


Return to “STOCK FAULTS AND CURES”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests